• Anasayfa
  • Yerel
  • SON DAKİKA HABERİ... Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan ilk açıklama!

SON DAKİKA HABERİ... Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan ilk açıklama!

Ekonomi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca görevden affını istedi. Koca'nın yerine atanan Kemal Memişoğlu ilk açıklamasını yaptı. Bakan Memişoğlu açıklamasında "Vatanımız ve milletimiz için bu onurlu göreve beni layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Görevimin gerektirdiği ağır sorumluluğu hakkıyla ifa edebilmek için var gücümle çalışacağım" dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki görevden affını istedi. Özhaseki yerine atanan Murat Kurum ilk açıklamasını yaptı. Bakan Kurum açıklamasında "Bayrağı devralacağımız Sayın Mehmet Özhaseki bakanımız gibi biz de başta asrın felaketinin yaşandığı tüm şehirlerimiz olmak üzere 81 ilimizin her köşesinde çalışmaya, koşmaya devam edeceğiz" dedi.

CNN TÜRK
.
2 ay önce
Detay